Magaxin

Derfor skal du få lavet permanente læber

Artiklen er sponsoreret.

Har du altid drømt om et smukt og naturligt look på læberne, men ønsker du ikke at benytte dig af botox, så er du havnet det helt rette sted. Herunder kan du nemlig læse om permanent makeup til læberne, som er en makeup form med rigtig mange fordele.

Hvilke metoder findes der?

En af teknikkerne, som bruges ved permanent makeup til læberne, er 3D læber. Metoden er et populært valg, da man med 3D læber får lavet en flot shading effekt, så læberne er lysere ind imod midten. Det giver altså et flot naturligt, men fyldigt look, da du får denne 3D effekt på læberne. Dine læber kan komme til at fremstå mere fyldige og markerede.

Derudover findes en anden populær valgmulighed ved permanent makeup til læberne – nemlig lip blush. Denne tilgang giver en læbestift effekt, som du selv ville have lagt den. Her kan du vælge mellem en alverdens farver, så den permanente læbestift passer perfekt til din hudtone og behov! Læs eventuelt mere her.

Naturligt look

En af fordele ved permanent makeup til læberne, er, at du får et naturligt look. Selvom mange er bange for, at du ved permanent makeup opnår et unaturligt udseende, er dette slet ikke rigtigt. Man kan nemlig tilpasse farverne til netop dine ønsker. Hvis du ikke ønsker en knaldrød farve, kan man sagtens vælge en mere afdæmpet farve, så læberne blot får en smuk glød.

Få hjælp og vejledning

Hvis du er i tvivl om permanent makeup er noget for dig, så er bare med at få booket en gratis konsultation, så du kan høre mere om fordele og ulemper og få svar på alle dine spørgsmål. Du kan på den måde også finde ud af om dig og behandleren har en god kemi og om du føler dig tryg.

Kommentarer